Bargeres J012 Vios JO12 4-4

Binnen één week moesten we weer tegen dezelfde tegenstander namelijk Bargeres JO12. In de koppies zat al een beetje het gevoel van gemakzucht want we hadden immers Bargeres de week ervoor met 6-1 ruim verslagen. Het werd snel duidelijk dat Bargeres geleerd had van de vorige ontmoeting want ondanks de snelle openingstreffer van Stef (assist Sander) stond we al heel snel 3-1 achter en onze jongens waren gelijk wakker. Via Stef en Cas met mooie assists van Cas en Conner kwamen we op 3-3 maar dat konden we toch niet lang volhouden want Bargeres sloeg direct toe 4-3. In een zinderende slotfase sleepte we met een goal van Stef (assist Sander) er toch nog een mooie 4-4 uit, en er had nog meer ingezeten maar het mocht niet zo zijn. Al met al een leuke pot met een terechte uitslag. Op naar de 1e thuiswedstrijd in de competitie tegen Hoogeveen/Tiendeveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *