Vios JO12 – Hoogeveen/Tiendeveen JO12 18-2

Na de 4-4 tegen Bargeres van vorige week begonnen we goed getraind en goed uitgerust vol goede moed tegen Hoogeveen/Tiendeveen JO12. Debutant scheids Luca Westerhof floot exact om 9u voor de start van deze wedstrijd. Na een voorzichtig begin van beide teams was na een minuut of 10 de stand van 1-1 bereikt. Kennelijk was deze extra warming up nodig voor Vios want daarna gingen onze jongens vliegen. Ruststand 9-1 met goals van Stef (5), Sander, Sven en Bram (2) met mooi assists van Matthias, Emmelie, Tijn, Conner en Cas. Met name de laatste assist verdient wat extra aandacht in dit verslag want zonder enige inbreng van leiding en trainers ging Cas achter de bal staan voor een echte Cruijff penalty, niks vol op de goal knallen maar een subtiel tikje opzij en Bram kon de volledig verraste keeper van de tegenstander makkelijk passeren, geweldig! In de tweede helft wist Vios ook van geen stoppen met als resultaat exact dezelfde uitslag als in de eerste helft 9-1 met naast een tweetal eigen doelpunten ook een paar klasse goals door  Sven (2), Cas (2), Stef, Sander en Bram. Daarbij was onze keeper Jordy top in de goal! Eindstand 18-2.  Klasse gespeeld jongens! Scheids Luca bedankt klasse gefloten! Op naar HHC Hardenberg volgende week en laten we de punten maar mee naar Hesselen nemen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *