Vios JO12 – Raptim J012 7-3

Vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen en wel een bekerwedstrijd tegen Raptim JO12 uit Coevorden. Scheids Arjen v/d Werf floot even na 9 uur voor de start van de wedstrijd. Het werd een leuke wedstrijd waar beide teams de eerste helft zeker aan elkaar gewaagd waren. VIOS JO12 stapel de kans op kans maar de doelman van Raptim JO12 was niet te passeren.  Het veldspel van VIOS JO12 was zeer goed verzorgd en het viel op dat de spelers elkaar moeiteloos konden vinden. Dit betaalde zich in het verdere verloop van de wedstrijd uit. Cas openende de score voor ons met een mooi afstandschot. Daarna nog een goal van Cas en mooie goals van Stef (2x) Sander, Conner en Pim zorgden voor de 7 op het scorebord voor VIOS JO2. Al met al een mooie opening van het seizoen met een mooi en gezellig team bij elkaar en super support langs de lijn! Op naar SJO SWB volgende week voor de volgende wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *