VV Bargeres JO12 – Vios JO12 0-6

Vandaag de tweede wedstrijd van het seizoen, wederom een bekerwedstrijd dit keer tegen VV Bargeres JO12 in Emmen. Doordat Emmelie, Matthias afwezig waren en wij Pim hadden uitgeleend aan Django met zijn JO13 waren we zonder wissels naar Emmen afgereisd. In het begin van de wedstrijd waren de beide teams duidelijk aan het aftasten en ging het behoorlijk gelijk op. Het was uiteindelijk na een minuut of 15 dat Cas de score opende. Tot aan de ranja ging het weer behoorlijk gelijk op met de beste kansen voor Vios. De ranja in de rust smaakte goed en bovendien kreeg Vios daar behoorlijk wat energie van. Via 4 goals van Stef en nog een van Cas werd het uiteindelijk 0-6.  Koning van de assists vandaag was Sander Lucas met 3 assists op Stef. Mede dankzij het prima spel van Bram, Tijn, Sven, Conner en keeper Jordy hebben we ook nog eens de 0 gehouden. De penalties zijn ook weer prima genomen kijk hieronder maar even naar die van Jordy! Top gedaan vandaag jongens! Arjen bedankt voor het vervangen van Roelof en ouders bedankt voor het rijden. Op naar de volgende pot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *