HHC Hardenberg JO12 – Vios JO12 11-0

Vandaag heeft ons team tegen HHC Hardenberg JO12 gevoetbald. We waren zeer verrast door de grote accommodatie, prachtig voor elkaar daar! Het was even zoeken naar het goede veld, maar uiteindelijk konden we rond de klok van 10:07 aftrappen. De tegenstander was sterk! Heel sterk! Binnen 2 minuten was het al 1-0.

Een paar minuten later was er een mooie poging van Cas, maar helaas ging deze er niet in. Waarna het vanuit een corner al snel 2-0 werd. Hier en daar was onze verdediging wat slap en volgde de 3-0. Ook vlak voor rust was er nog een leuke aanval van Vios JO12 met een mooie assist van Sven op spits Stef, maar ook deze ging er niet in.

Uiteindelijk was het met rust 4-0 maar ze lieten de koppies niet hangen! Even wat drinken…….en door! De eerste helft werd overigens fantastisch gekeept door Jordy, wat heeft hij een paar moeilijke ballen eruit weten te houden, klasse!

De 2e helft hebben ze geruild van keeper en was Matthias aan de beurt. Jordy wilde graag even het veld in.

Helaas ging het in de 2e helft sneller met de goals van de tegenpartij, ze waren sterk en zijn goed op elkaar ingespeeld.

Ondanks dat de verdediging bij ons aardig verliep kwamen er steeds meer tegen doelpunten, met de 8e goal voor HHC Hardenberg kregen we zelfs een penalty tegen, ja onze Sander was iets te ruig🙈

Ondanks dat het uiteindelijk 11-0 is geworden mogen we trots zijn op ons team, ze hebben de kop niet laten hangen maar werden aan het eind toch echt vermoeid wat logisch is. Het was een pittige maar leuke wedstrijd waarin ze weer veel geleerd hebben.

Na de wedstrijd nog even penalty’s genomen, en ook daar was het verschil duidelijk te zien. Hardenberg scoorde nagenoeg alles, waar bij ons de ene na de andere werd tegen gehouden, behalve de allerlaatste genomen door keeper Matthias,  top gedaan!👍🏻

Volgende week moeten ze thuis tegen DVC voetballen, hopelijk kunnen we dan weer een punt pakken.

Verslag Janneke Lucas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *