Raptim J012 – Vios JO12 2-10

Zaterdag 16 november 2019 was Raptim Jo12 aan de beurt en wel op hun eigen terrein. Deze keer op een senioren tijdstip (12:00u) zodat voor iedere supporterende ouder ook de zaterdag gelijk was vergeven. Trainer/Coach/Leider Roelof had vanwege de waterkoude omstandigheden een week eerder zijn Vios zomertrainingsjasje vervangen door een wat meer wind en watervast model.  Helaas ontbraken Conner, Jordy en Matthias en met de slepende hamstring blessure van onze Bram was de selectie toch wat aan de krappe kant. Daar kwam nog bij dat dat Emmelie ook niet kon vanwege andere verplichtingen op de zaterdagmiddag. Een ware puzzeltocht dus voor de leiding van J012. De 1e redding kwam vanuit de JO10, naam Steyn Wijnstra, toptalent en Roelof is dan ook direct de contractonderhandelingen met de moeder van Steyn gestart (Appel- en Slagroomtaart zijn genoemd).  Uiteindelijk kon Emmelie toch nog een helft meedoen, ging Bram 1 helft op doel en met dank aan Django werd ook Hjalmar nog beschikbaar gesteld voor een extra pot op zaterdag.

Zoals te doen gebruikelijk hebben we van te voren altijd even een gesprekje met de leiding van de tegenstander, en vandaag was dat niet anders. Raptim hoopte op een gelijkopgaande wedstrijd want ze waren wel klaar met de verliespartijen met dubbele cijfers. Wij hebben ons daar de 1e 15 minuten zeker aan gehouden, sterker we kwamen zelfs op een 2-1 achterstand, maar daarna vonden de jongens het wel genoeg denk ik. Zonder donderspeeches van leiding of supporters ging de Vios JO12 voetbalmachine draaien. Via mooie doelpunten van Cas (3), Sven (2), Stef (2),  Hjalmar, Pim en Steyn en even zo fraaie assist van onder anderen Sander, Tijn, Pim, Hjalmar Bram, Emmelie en Cas zetten wij toch de dubbele cijfers op het bord en werd het een klinkende 10-2 overwinning. Supporters bedankt weer! Op naar volgende week thuis tegen koploper SJO NWVV/Titan en hopenlijk met een volledige en fitte selectie.

Bal in de slootdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *